-15%

ÚTMUTATÁS A MUST ÉS BOR OKSZERŰ KEZELÉSÉRE
Csanády Gusztáv Adolf, születési és 1869-ig használt nevén Scholtz Gusztáv (Battonya, 1837. december 10. – Budapest, 1914. október 27.) vegyésztudor, mezőgazdász, gazdasági szakíró, a keszthelyi magyar királyi gazdasági tanintézet rendes tanára.Könyvében a borkezelés legfontosabb alapelveit fekteti le: „A must hibátlan erjedésének, a bor fejlődésének és jó minőségben való eltartásának első és legfontosabb feltétele a tisztaság. Ez okból, mielőtt a szüretet megkezdenők, rendbe kell hoznunk a pincét, a présházat és mindazon eszközöket, melyek a szüret idejében használtatnak.” Ez az első útmutatása a szerzőnek. A többi mind megtalálható a könyv különböző fejezetei alatt. A könyv az eredeti 1899-es kiadás reprint változata.

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: