A FELSZOLGÁLÁS ALAPJAI
-
Termékkód: 9789632976785
-
Kiadó:
ALEXANDRA
-
Szerző:
-
Formátum:
-
Oldalak száma:
-
-
Készlet információ: Érdeklődjön!
-
Fogyasztói ár:
5,099 Ft
5,999 Ft
-
-
-
Ez a praktikus kézikönyv hasznos útmutató étteremvezetőknek, kezdő és gyakorló pincéreknek, rendezvényszervezőknek, és mindenkinek, aki szeretné, ha vacsoravendégei elégedetten távoznának az asztaltól. A vendéglátásban dolgozók megismerhetik a különböző nemzetek étkezési szokásait, tájékozódhatnak a felszolgáló személyzet viselkedésével szembeni elvárásokról, szemezgethetnek a változatos felszolgálási rendszerek és módok között, ötleteket meríthetnek az étlapok és itallapok készítéséhez. A laikusok könnyedén elsajátíthatják a tökéletes terítés fortélyait, kezdve az ülésrendtől az evőeszközök széles kínálatán át a különféle pohártípusokig. A kifogástalan vendéglátáshoz nyújt segítséget a nemzeti gasztronómiák legfontosabb kifejezéseinek gyűjteménye, a tudásanyag jobb megértését pedig a szemléltető ábrák és a gazdag fotóanyag garantálja. Mi mást is kívánhatnánk a könyv olvasóinak, mint sok-sok elégedett vendéget!