-15%
ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK
-
Termékkód: 9789631619430
-
Kiadó:
MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT
-
Szerző: 21955 - PETŐ GYULA
-
Formátum:
-
Oldalak száma:
-
-
Készlet információ: Érdeklődjön!
-
Fogyasztói ár:
5,942 Ft
6,990 Ft
-
-
-
Pető Gyula a Mátyás pince ügyvezető igazgatója több évtizedes hazai és külföldi tapasztalatát foglalja össze az Ételkészítési ismeretek című könyvében. A kézikönyvet jól hasznosíthatják az érdeklődő háziasszonyok vagy a hobbi-szakácsok, és a vendéglátóipar területén dolgozó szakemberek. A mindig naprakész mű közel 1000 receptet tartalmaz az alapoktól a professzionális gasztronómiáig, ezen kívül folyamatábrákkal szemlélteti az ételkészítés menetét, és gyakorlati jó tanácsokkal is szolgál. Az olvasók nemcsak új ételek készítéséhez kapnak ötleteket, hanem a takarékos főzés elsajátításához vagy a korszerű konyha felszereléséhez, berendezéséhez is. A könyv a magyar konyhán kívül a szomszédos népek konyháit, valamint a francia, orosz, angol, olasz, kínai és skandináv országok ételeit és hagyományait is tartalmazza.