OTTHONI TARTÓSÍTÁS ERJESZTÉSSEL - TERMÉSZETESEN!
-
Termékkód: 9786155178986
-
Kiadó:
SAXUM KIADÓ
-
Szerző: QUIRINI, COSIMA BELLERSEN
-
Formátum:
-
Oldalak száma:
-
-
Készlet információ: Érdeklődjön!
-
Fogyasztói ár:
2,380 Ft
2,800 Ft
-
-
-
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban: ? tartósítás sóban és tejsavas erjesztés tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése különleges kenyerek, péksütemények ecet és bor készítése házilag