-10%

40 HAGYMALEVES
A kísérletező kedvű szerzők nem érték be a mindenki által ismert francia hagymalevessel: egyenesen negyven eredeti receptet kísérleteztek ki. Mindegyikben a hagyma a főszereplő, de változatos és izgalmas alapanyagokkal kombinálva, a hagymát egyszer zöldségként, másszor gyümölcsként felhasználva érdekes és olcsón, gyorsan elkészíthető ételeket alkottak. Újragondolták a levesbetét fogalmát is. Leveseik egyike-másika egytálételnek is beillik, betöltheti egy könnyű vacsora szerepét. Mivel többségük nem túl kalóriadús, ám összetételénél fogva elősegíti az emésztést, így fogyókúrázók számára is ideális egy változatos hagymaleveskúra. A fogásokat gyönyörű színes fotók teszik étvágygerjesztővé. A könyvet és a recepteket az Olvasó figyelmébe ajánlja Jármy Miklós, a Margitszigeti Nagyszálló ny. étteremvezetője.

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: