-10%

MAG - MODERN ALAP GASZTRONÓMIA
Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIAA MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben. Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG - ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: