-10%

200 °C FOKON - TITKOK ÉS RECEPTEK, AMIKKEL MEGFŐZTEM A SÉFET
Hat fejezet, hat történet, hatvanöt tuti recept a pörgős mindennapokhoz, vagy akár az ünnepi asztalra.A könyvben elmesélem, miket tálalok egy Michelin-csillagos séfnek, miután hazaér a munkából. Amikor kevés időm van főzni, ha diétázik valamelyikünk, vagy ha egyszerűen csak le akarom venni a lábáról.Megmutatom azt is, mit főz ő nekünk, és milyen praktikákat lestem el tőle az évek során.Írok a gyerekkoromról, a költözésről Brazíliából Magyarországra, és arról is, hogy a származásom és a szülői minták lenyomatai miként jelennek meg a mindennapjainkban.Mióta anya vagyok, tudom: ha a gyerekek étrendjéről van szó, a jól bevált, finom, tápláló fogások aranyat érnek, ezért mindenképp szerettem volna ebben is segíteni a családokat.Ülj mellénk az asztalhoz te is, hadd meséljem el szívem történeteit!

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: