-10%

A CHILI
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféleszínben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyekmég a fejünk búbját is csípik.Könyvünk megad minden információt, amelyre szu¨kségünk lehet ahhoz, hogycsípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakoriproblémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvbenegyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyu¨mölcsöt.A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: