-10%

SAJTFOGÁSOK - LEGELŐTŐL A TÁNYÉRIG
Sajtfogások – Legelőtől a tányérig: Segal Viktor séf és Sándor Tamás bükki sajtmester új könyve.Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig; minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig.De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok – a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék – felhasználásához.Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból.Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon.

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: