-15%

SÜSSÜNK-FŐZZÜNK EGYÜTT, TÁPLÁLKOZZUNK EGÉSZSÉGESEN!
Szakmai jellemzői:• Módszertani kézikönyv gyermekek, szülők és pedagógusok számára készült, az együttes ételkészítés érdekében.• Óvodapedagógiai könyvsorozatunk 12. kötete, amely • „A gyermek mindenek felett álló érdekében” íródott.• Minden recept különleges és segítő szándékú tervezésben készült:– mert a felnőttek számára megadja a hozzávalókat, a szükséges eszközöket, az elkészítés időtartamát, az elkészítés mozzanatait, és ehhez csatolva a hozzájuk kapcsolható műveltségtartalmak körét, az irányításhoz javasolt kérdéseket, és kimutatja a fejlődő képességeket, valamint a mellékletben a hozzávalókról háttérinformációkat közöl,– a gyermekek számára lehetővé teszi, hogy piktogrammok/kis fotók leolvasásával ad segítséget az önálló megvalósításhoz, mivel tájékoztatja őket a hozzávalókról és mennyiségükről, valamint az elkészítés mozzanatairól,– az óvodapedagógusok számára a mellékletben 10 tématervet javasol, ahol a receptek megvalósítása történhet,– ezzel a módszertani feldolgozással szer

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: