-15%

MAGYAR KONYHA - 2020. JÚLIUS-AUGUSZTUS 44. ÉVF. 7-8. SZÁM
Ízelítő a tartalomból:- „Titokban ettük a bajai halászlét” – Interjú Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal- A kínai mandula – Terítéken az őszibarack- Mosolygó alma, csengő barack – Ültessünk gyümölcsfát- Gasztrotúra Miskolcon- Az író, aki bableves lett - Jókai Mór és a gasztronómia- Cukrásziskola – Hideg klasszikusok- Nyári koktélok- Péklapát – Ez bukta!- Ahol a keszeg az úr – Tiszai halkonyha- Gasztrotörténelem – A dugóhúzó- Főzőiskola – Nyáresti grillvacsorák- A paradicsom ezer arca- Balaton 2020 gasztrokalauz melléklettel

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: