ÁSZF

Üzletszabályzat

A Kötet Bt. “kotet.hu” néven üzemeltetett internetes boltjában található termékeket megrendelésre kínálja fel a látogató számára. Ön rendelésének elküldésével a Kötet Bt.-t bízza meg, annak teljesítésével. Amennyiben cégünk saját készletéből vagy egyéb forrásból beszerezhető az Ön által megvásárolni kívánt termék, rendelését visszaigazoljuk és teljesítjük.
Az eladó adatai

"Kötet" Betéti Társaság
Központi cím: 4400, Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 2.
Levélcím: 4400, Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 2.
Telephely: 4400, Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 2.
Adóigazgatási szám: 25619629-2-15
Cégjegyzékszám: 15-06-080417
Telefon: (42) 506 220, (30) 356 9512

Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: B-14.855/2015

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A(z) kotet.hu-ban vásárolt áruk jellemzőit az adott termék mellett feltüntetett adatokból ismerheti meg részletesen.

Vételár

A vételár mindig a részletes ismertető oldalon feltüntetett “Internetes ár”, amely tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételáron felül a vevőt terheli a szállítási költség, melynek összege a választott szállítási/fizetési feltételtől függ.

Fizetés

A Megrendelő a vételár kiegyenlítésére az alábbi módok közül választhat:

1. Előre utalás

A megrendelt termékek árát, valamint azok kiszállítási költségét előre átutalja bankszámlaszámunkra. A kézbesítőnek a csomag átvételekor.

2. Utánvétes futár

A rendelt könyveket és a szállítás díját készpénzben fizeti ki a kézbesítőnek a csomag átvételekor.

3. Személyes átvétel

A rendelt könyveket a megrendelésben feltüntetett boltunkban veszi át és készpénzben fizeti ki. Ebben az esetben nincs szállítási költség.

Teljesítési feltételek

Az alábbi felsorolás szerint változik a termékek “elérhetősége”, ami meghatározza a kiszállítás várható idejét.

  • Van készleten, 2-5 munkanapon belül szállítjuk.
  • Előrendelhető: megrendelheti, de nem tudjuk garantálni a beszerzését. Ezekből a könyvekből a mi hálózatunkban jelenleg sehol nincs egy példány sem, de könnyen előfordulhat, hogy hamarosan lesz belőle (pl. utánnyomásra várunk). Igény esetén megpróbáljuk beszerezni, de nem biztos, hogy sikerrel járunk.

Minőségi garancia

A Kötet Bt. Minőségi garanciát vállal az általa árusított könyvekre.
Ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a  Kötet Bt. díjmentesen kicseréli. Amennyiben a csere lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a  Kötet Bt. a vételárat visszatéríti a vevőnek.

Elállás joga

A megrendelt könyvek kézhez vételétől számított 14 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a  Kötet Bt. köteles a könyvért kifizetett vételárat illetve szállítási költséget visszautalni a vásárlónak. Legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül, amennyiben a könyv sérülés és használati nyomoktól mentes. A visszatérítés a könyv visszajuttatásának költségét nem érinti, az a vevőt terheli.